Elämänlaastarissa, keskusteluapua erilaisiin elämäntilanteisiin

Nykyihmisen elämänhallinta on muuttunut yhä haastavammaksi ja aivan liian moni jää ongelmineen yksin. Osaammeko tällöin pyytää ja antaa tukea sitä tarvitsevalle.
Olen terveysalan pitkänlinjan ammattilainen, työterveyshoitaja Tarja Kallio. Perustin syyskuussa 2019 puhelinterapiapalvelua tarjoavan yrityksen, Elämänlaastarin vastaamaan tähän tarpeeseen. Keskusteluissa käytän ratkaisukeskeisiä menetelmiä.
Palvelu kattaa koko maan. Kanssani on mahdollista keskustella henkilökohtaisestikin, asiakkaan niin halutessa, lähinnä Tampereen seudulla. Iloisistakin asioista voi kanssani jutella, jos ei ole kenelle niistä kertoisi! Palvelu on ehdottoman luottamuksellista ja asiakasta kunnioittavaa!
Olen myös SPR:n hyväksymä ensiavun ja terveystiedon kouluttaja eli ensiapuopettaja, koulutan Hätäensiapua, EA1- ja EA2-kursseja sopivaan hintaan. Tarkempia tietoja ja ajanvaraus: www.elamanlaastari.fi tai https://www.facebook.com/Elamanlaastari/ sivustoilta. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse elamanlaastari@gmail.com osoitteesta.
Ota yhteyttä