Erityisuimakortti

”Erityisuimakortti on tarkoitettu tamperelaisille eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille edistämään omaehtoista uintiharrastusta.”

Korttia myydään liikuntapalveluista, Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere, (Ratinan stadion). Kortti on henkilökohtainen ja se myönnetään liikuntajohtajan päätöksellä. Hakijan tulee aina korttia henkilökohtaisesti noutaessaan esittää todistus henkilöllisyydestään ja luotettava selvitys perusteista kortin myöntämiseksi.

Erityisuimakortti on voimassa puoli vuotta tai vuoden ostopäivästä lukien, jonka jälkeen se voidaan ladata uudelleen. Kortti on voimassa Pyynikin, Hervannan ja Tesoman uimahalleissa sekä Tampereen uintikeskuksessa niiden aukioloaikoina. Korttia ei lunasteta takaisin jälkikäteen ja sitä ei voi maksaa liikuntaseteleillä.

Mikäli asiakas kadottaa erityisuimakortin, hänelle voidaan ladata maksukuittia vastaan kadonneelle kortille jäänyt sisältö 10 euron maksua vastaan. Tällöin kadonnut kortti mitätöityy.

Erityisuimakortin saa joko nimetyillä KELA-kortin tunnuksilla tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuvalla todistuksella merkittävästä haitasta. Perusteet tarkistetaan vuosittain. Uimahallissa on pyydettäessä esitettävä henkilöllisyystodistus ja KELA-kortti.

Vuosikortin hinta on 130 euroa ja puolen vuoden kortin 65 euroa.

Erityisuimakortin tarkemmat myöntämisperusteet

Voit tutustua myöntämisperusteisiin Tampereen kaupungin sivuilta.

Vuosittain kortin uudelleenlatauksen yhteydessä psykiatrisissa sairauksissa (diagnoosit F 32.2 ja F 33.2) on esitettävä voimassa oleva todistus sairaudesta.

Avaa hakemus tästä linkistä:
Liikuntapalvelut, erityisuimakorttihakemus (pdf)

Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja Anne Lahtinen
Puh. 050 5545874
Anne.Lahtinen@tampere.fi