Ilmoittautuminen kaikkiin liikuntaryhmiin entisen tavan mukaan!

Lähes kaikissa ryhmissä on vielä paikkoja vapaana, ilmoittaudu siis vielä mukaan. Liikuntamme on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille. Liikuntaryhmiä ohjaavat koulutetut ammattilaiset: fysioterapeutit ja liikunnanohjaajat.

Jos olet ollut mukana syyskaudella liikuntaryhmissä etkä ole ilmoittanut lopetuksesta, on sinulla ryhmässä paikka edelleenkin. Liikuntaryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella sekä ilmoittautua suoraan liikuntavastaava Mervi Mustoselle tekstiviestillä 044 070 0334 tai sähköpostilla mervimustonen1@gmail.com

Tarjolla on ryhmiä, joihin voi ilmoittautua kuten ennenkin, Klikkaa tästä: Yhteyshenkilöiden kautta !
Anna ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi. Lisätiedot löytyvät kotisivuilta tamselka.fi /liikunta.

Pahoittelemme, ettei ilmoittautuminen valitettavasti onnistunutkaan Ilmari- ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Sähköisessä ilmoittautumisessa ilmeni ongelmia, kun järjestelmää yritettiin avata.
Järjestelmä pyritään saada toimimaan kevään aikana.

Liikuntaryhmien kausimaksut heti kauden alussa yhdistyksen pankkitilille:
FI 38 5730 0820 0958 63 

Käytä maksaessasi liikuntaryhmän maksuviitenumeroa, jonka löydät ryhmän lisätiedoista. Kausimaksun voit hoitaa myös suoralla sähköisellä palvelulla ePassi –verkko ja / Edenred – tai / SmartumPaylla –mobiilimaksuilla. Maksaessasi mobiili- maksuilla, muista aina mainita: liikuntaryhmän nimi ja maksuviitenumero.

Liikuntaryhmissä voi käydä kerran kokeilemassa ilmaiseksi.

Tervetuloa mukaan liikkumaan.
Liikkuva selkä kantaa kauas!