Kauneinta aurinkoista kesää.

Tervehdys Sinulle jäsen ja kiitos kuluneesta kevätkaudesta, kiireetöntä kesää kaikille, jäsenille, ohjaajille, tukijoukoille, ja yhteistyökumppaneille.

On ilo nyt kirjoittaa, että kevätkausi yhdistyksen toiminnassa sujui suun-nitellusti ja mieleen jäi runsaasti hyviä kohtaamisia erilaisissa tilaisuuksissa ja tapaamisissa. Tapasimme tuttuja ja tulimme tutuiksi.

Yhdistystyöskentelyn keskiössä olette Te, hyvät jäsenet ja teidän toiveenne.
Syksyä raotan sen verran, että ”syksyn kattauksen” toteutus alkaa syyskuulla.
Liikuntatyöryhmän kanssa olemme saaneet muutettua ja uudistettua liikuntaryhmiä ja niiden päiviä siten, että liikuntaryhmiä löytyy nyt jokaiselle arkipäivälle. Siten löydät varmasti sopivan ajankohdan, sekä mielisen liikuntaryhmän. Joukkoomme on liittynyt myös uusia yhteyshenkilöitä, sekä fysioterapeutteja liikuttamaan teitä. Ollaan siis edelleen parasta selkäryhmää!

Sinun ei tarvitse olla selkäsairas, jotta voit tulla pitämään selästäsi hyvää huolta. Tervetuloa kaikki mukaan liikkumaan.

Liikunta ryhmien ajankohdat, paikat, yhteyshenkilöt, sekä ohjaajat löytyvät kotisivuilta osioista: Liikunta / Tutustu liikuntaryhmiin; kesä – heinäkuun aikana, sekä uudesta Jäsenlehdestä 2 /2019, ilmestyy viimeistään 35 viikko.

Nautitaan kesästä, syksyllä nähdään!
Kesäterveisin Riitta Virenius,
varapuheenjohtaja,

jäsenasioidenhoitaja