Komediateatterin kesän ensi-ilta Korpelan kujanjuoksu siirtyy kesään 2021

Tampereen Komediateatteri on tehnyt päätöksen siirtää tuleva kesän näytelmä Korpelan kujanjuoksu kesään 2021.
Päätös oli raskas, mutta iso tuotanto vaatii tietyn esitysmäärän ja tänä kesänä se ei ole mahdollista, vaikka koronavirustilanne antaisi mahdollisuuden järjestää yleisötilaisuuksia loppukesällä. Koko näytelmän työryhmä on pahoillaan siirrosta, mutta pitää ratkaisua ainoana oikeana.

Korpelan kujanjuoksun ennakkomyyntitilanne oli erittäin hyvä. 40 prosenttia lipuista oli varattu tai myyty. Nyt tehdyt tilaukset siirretään vuodella eteenpäin vastaavaan esitykseen. Lippujen hintoihin ei tule muutoksia.

Jos virustilanne sallii, Tampereen Komediateatteri järjestää elo- ja syyskuulle ajatellut konsertit suunnitelman mukaisesti. Tämän lisäksi yleisölle tarjotaan loppukesällä yllätysohjelmaa muutaman esityksen verran, mutta tämä julkaistaan vasta, kun on varmaa, että tilaisuuksia saa ja voi järjestää. Kesän satunäytelmän Aladdin ja taikalamppu kohtalo on vielä auki. Aiemmin sen ensi-ilta siirtyi toukokuusta kesäkuulle. Näytelmän harjoitukset ovat koko ajan käynnissä, joten valmiutta esittämiseen pidetään jatkuvasti yllä.

Seuraa Tampereen Komediateatterin ohjelmistoa kotisivuiltamme:
Tiedot/linkityksen löydät kotisivujemme yhteistyökumppaneita sivustolta.


Ota yhteys:  Arvo Autio, puheenjohtaja
Puh040 593 1146
S-posti:  arvo.autio@gmail.com.