Liikunta

Liikunnalla liikutat selkäsi kuntoon

Tampereen Seudun Selkäyhdistys järjestää ohjattuja, selän terveyttä edistäviä liikuntaryhmiä. Liikuntaryhmät on tarkoitettu kaiken ikäisille. Ohjaajina toimivat fysioterapeutit ja liikunnanohjaajat. Liikunnassa huomioidaan liikunnan soveltuvuus selkäoireisille henkilöille.

Tule rohkeasti mukaan. Selkäongelmissa ennaltaehkäisy on parempi vaihtoehto kuin jälkihoito. Liikunta kehittää ja ylläpitää fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Tervetuloa mukaan aiemmin osallistuneet ja uudet jumppaajat.

Tule kokeilemaan maksutta

Jos et vielä ole ollut mukana liikuntatoiminnassa, voit käydä kokeilemassa kerran eri liikuntaryhmiä maksutta. Kaikissa ryhmissä liikunta tapahtuu omalla vastuulla. Tutustu liikuntaryhmiimme ja löydä oma ryhmäsi.

ePassi –verkko ja / tai Edenred –mobiilimaksuilla liikuntaryhmiin!

Tee nyt liikuntaharrastuksesta säännöllinen tai kokeile jotain aivan uutta, työnantajasi tukemana! Tampereen Seudun Selkäyhdistyksestä löydät taatusti mielekästä, terveyttä ja työhyvinvointia tukevia ohjattuja liikuntaryhmiä.

Kauden maksutapahtumat hoidat sujuvasti nykyaikaisilla henkilöstöetujen maksuvälineillä, mikäli työnantajallasi on käytössä ePassi –verkko ja / tai Edenred-mobiilimaksut. Ne ovat työnantajan tarjoamia verovapaita henkilöstöetuja.

Edut ovat aina mukanasi, et tarvitse erillisiä maksuvälineitä. Käyttäessäsi ePassi –verkkomaksua, muista aina mainita: liikuntaryhmän nimi ja maksuviitenumero.

Maksaessasi mobiilimaksulla sinun tulee laittaa seuraavat tiedot rahastonhoitajalle sähköpostiin:
Maksajan nimi, pvm. liikuntaryhmän maksuviitenumero, maksun summa.

Tutustu rahanarvoisiin etuihisi ja tule huoltamaan kehoasi ammattilaisten käsissä!

Rohkaistu liikkumaan ja käyttämään selkää selkävaivoista huolimatta. Ryhmissämme opetellaan tekemään liikkeet oikealla suoritustekniikalla ja turvallisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen liikuntavastaava Pirkko Lahtoselle

Tiedustelut ja ilmoittautumiset liikuntaryhmien vapaille paikoille liikuntavastaava Pirkko Lahtoselle sähköpostilla lahtonenpirkko@gmail.com tai tekstiviestillä 050 367 0904.

Ryhmissä on tilaa, tervetuloa mukaan toimintaan!

Tutustu liikuntaryhmiin!