Puheenjohtajan palsta

Kaunis ja lämmin kesä on takana ja Selkäyhdistyksessä on palattu täyden toiminnan pariin.

Syksyn jumpparyhmät ovat käynnistyneet ja väki on lähtenyt hyvin mukaan hoitamaan kuntoaan. Kaikissa liikuntaryhmissä on kuitenkin vielä tilaa, joten jos olet epäröinyt lähteä mukaan, niin nyt on korkea aika lähteä kokeilemaan. Toivottavasti tulemme näkemään uusia kasvoja ryhmissä.

Valtakunnallista selkäviikkoa vietetään 15. – 21.10.2018 teemalla RAKASTA SELKÄÄSI – SE KANNATTAA. SINUA.
Maailman selkäpäivää vietettiin 16.10.2018, jolloin Selkäyhdistys järjesti Ratinan kauppakeskuksessa selkätapahtuman. Päivässä oli selän hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja, selkäyhdistyksen toiminnan esittelyä.
Tanssiesityksissä olivat mukana iki-ihanat Haaremin Helmet ja Kabaree leidit, sekä Salsa Housesta nuoret naiset  esittivät kuubalaistanssien rytmejä, hauskaa makupalaa, tanssia rennosti, omaksi ja toisten iloksi.
  Tapahtumassa esiteltiin Hölkkä-liiviä, joka on uusi kotimainen liikuntaväline. Hölkkä-liiviä voivat käyttää niin miehet kuin naisetkin.
Mukana oli myös toimintaa esittelemässä kulttuuriluotsi Anneli, Tampereen kaupungilta. Kulttuuriluotsit toimivat vertaistuen periaatteella seurana ja avustajina henkilöille, kulttuuri- tai liikunnan eri kohteissa, etukäteen sovittuina aikona.
Uuden Armi Design nojatuolin esittely kuului myös päivän tapahtumaan. Ainutlaatuinen ja tyylikäs seniorituoli, joka auttaa ylös istujan nousemaan.  Armi on tärkeä huonekalu, nojatuoli, jossa on hyvä istua.

    Saman päivän iltana oli  Sampolan juhlasalissa yleisöluentotilaisuus klo 18.00 – 20.00. Luennoitsijoina olivat Taysin asiantuntijat aiheesta; Toimintakykykeskus työkyvyn tukena, Pitkittyneen kivun omahoito, Selkäongelmien syyt ja hoitolinjat.

Kiitos kaikille osallistujille päivän tapahtumaan.
Hyvää alkanutta syyskautta ja tervetuloa tutustumaan Tampereen Seudun Selkäyhdistyksen toimintaan!

      Arvo Autio, puheenjohtaja