Syyskaudella 2018 löydät aktiivista toimintaa ja uusia ja uudistuneita liikuntaryhmiä, tutustu!

Ryhmissä löytyy aina tilaa, lähde nyt liikkumaan.
Tutustu liikuntaosiossa syksyn liikuntaryhmien toimintaan.

Liikuntayhmät, aikataulut, paikat ja hinnat löytyvät nyt sivuiltamme.

Ilmoittautumiset;  Liikuntavastaava Pirkko Lahtoselle,
s-posti: lahtonenpirkko (a) gmail.com  tai puhelintekstiviestillä, 050 367 0904

Tilinumero FI38 5730 0820 0958 63        Ryhmäkohtaiset maksuviiteet löydät liikuntaryhmien esitteistä !

Toimimme aktiivisesti sinun hyväksesi järjestäen liikuntaa, retkiä ja muita tilaisuuksia. Toimimme sekä selkäoireisten tukena että selkäongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Liikuntamme on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille, myös työssä käyville, auttamaan arjentoiminnoissa. Ilmoittautumisen yhteydessä annathan myös yhteystietosi. Ryhmään tulee ilmoittautua vähintään 8 henkilöä, jotta ryhmä toteutuu.

Liikuntaryhmissä koulutetut ohjaajamme; fysioterapeutit, liikunnanohjaaja, sekä personal trainer-valmentaja ja pilates-ohjaaja huoltavat kehoasi lihaskunnon ja tasapainon lisäämiseksi huomioiden liikkeiden soveltuvuuden selkäongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn.  On hyvä rohkaistua liikkumaan ja käyttämään selkää selkäkivuista huolimatta.  Opetellaan tekemään liikkeet oikeaoppisesti ja näin myös turvallisesti. Ennaltaehkäisy on parempi vaihtoehto kuin jälkihoito.

Tiesithän, että jos olet sairas tai työltäsi et ehdi vakituiseen liikuntaryhmääsi, voit korvata viikoittaisen käyntisi käymällä toisessa, hinnaltaan samanarvoisessa liikuntaryhmässä. Ilmoita poissaolostasi ryhmäsi yhteyshenkilölle. Tullessasi korvaamaan poissaoloa toiseen liikuntaryhmään, ennen tunnin alkua ilmoita nimesi listaan. Liikuntaryhmien kausimaksut on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä, jos summa tuntuu liian isolta maksaa kerralla. Ota silloin yhteys yhdistyksemme rahastonhoitajaan. Tyky-Online –verkkomaksulla liikuntaryhmiin. Voit suorittaa maksun liikuntaryhmiimme suoralla verkkomaksulla, mikäli työnantajallasi on käytössä Tyky-Online -palvelu (RJ-Kuntoilu-seteli Oy). Se on työnantajan tarjoamaa verovapaata henkilöstöetua. Käyttäessäsi Tyky-Online – verkkomaksua, muista aina mainita liikuntaryhmän nimi ja / tai liikuntaryhmän maksuviitenumero. Muistathan, että jos maksat ensimmäisen erän, varaat paikan koko kaudelle.

 Tervetuloa!