Tule mukaan Tampereen Seudun Selkäyhdistyksen viestinnän toimijaksi!

Voit aloittaa heti tai syksyllä 2023 toimintakauden alkaessa elokuun lopussa.

Yhdistysviestintä on tärkeää sekä jäsenille että näkyvyyden parantamiseksi muillekin tahoille.
Viestinnässä pääset toteuttamaan luovuuttasi tai saat vastapainoa vaikkapa omalle työlle.
Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden käyttää sellaisia tietoja ja taitoja, joita et välttämättä pääse hyödyntämään työssäsi. Yhdistystoiminta on vapaaehtoista.

Tampereen Seudun Selkäyhdistyksen viestintäkanavina ovat kotisivut (tamselka.fi), Facebook sekä painettu jäsenlehti, joka postitetaan kaikille jäsenille sekä jaetaan yhteistyökumppaneille ja yrityksille.

  • Kotisivut toimii ulkoisen viestinnän tärkeimpänä kanavana ja välittää tietoa yhdistyksestä ja sen ajankohtaisista asioista.
  • Facebookissa yhdistys viestittää vapaamuotoisemmin yhdistystoiminnasta sekä jakaa mm. Selkäliiton päivityksiä.
  • Yhdistyksen jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehden tarkoituksena on välittää selkätietoutta ja toimia yhdistyksen ”palveluhakemistona”. Lehti julkaisee mm. henkilöhaastatteluja, selkätietoa kuten asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita ja selän itsehoitoa tukevia liikuntaohjeita. Tällä hetkellä yksi ajankohtaisimmista aiheista on omatoimiseen hoitoon tarkoitettu selkäneuvonta. luontevasti selkätiedon levittämisestä. Myös jäsenistölle tarjotaan mahdollisuus saada omia juttujaan julkaistua.

Jäsenlehden toimittajan tärkeimpiä ominaisuuksia on kirjoittamisinto, kyky toimia yhdessä muiden kanssa, kiinnostus ideoida uusia juttuja, oikolukutaidot ja resurssit avustaa muita kirjoittajia julkaisuun liittyvissä asioissa.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä, miten voit luoda oman paikkasi yhdistyksemme toiminnassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätietoa antavat

Arvo Autio, puheenjohtaja              
040 593 1146                                           
arvo.autio@gmail.com

Riitta Virenius, varapj, jäsenasioiden hoitaja
040 836 4603
riittahannele.virenius@gmail.com