Tutoris Erikoiskuntoutus

Tutoris on korkealaatuisia kuntoutuspalveluita tuottava kotimainen yritys. Tarjoamme vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi Kelalle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille ja yrityksille.  Meille voit tulla myös itse maksavana asiakkaana.
Olemme moniammatillisen vaativan erikoiskuntoutuksen huippuammattilaisten yhteisö. Asiantuntijoidemme; puheterapeuttien, toimintaterapeuttien ja fysioterapeuttien, keskinäinen yhteistyö on korvaamatonta ja kuntoutus on kokonaisvaltaista. Kuntoutusta toteutamme vastaanotolla, asiakkaidemme arjessa ja etäkuntoutuksena välimatkoista välittämättä.
Tarjoamme fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille kuntoutujille. Fysioterapeuttimme palvelevat Tampereella, Koskikeskuksen 3. kerroksessa. Nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissamme meillä on mm. teknisavusteinen kuntoutusklinikka, lasten kuntoutusklinikka ja ja erittäin monipuolinen sekä kattava harjoitteluympäristö innostavaan ja motivoivaan kuntoutukseen.

Voit tutustua Pirkanmaan asiantuntijoidemme erikoisosaamisiin,
täällä:    Tutoris toimipaikat Erikoiskuntoutus, Pirkanmaan

Tutustu palveluvalikoimamme:  Tutoris Kuntoutuspalvelut, Fysioterapia

Varaa aikasi verkossa:  Tutoris Nettiajat. Nettiajanvaraus.

Soittamalla asiakaspalveluumme:  p. 03 3126 0300

Tervetuloa!

Tutoris Erikoiskuntoutus, Pirkanmaa
Hatanpään valtatie 1 (Koskikeskus, 3.kerros)
33100 Tampere