Työpäivän jälkeen on nyt hyvä päästää irti kiireestä arjesta, antaa hetki itselleen ja selän hyvinvoinnille.


Tiesithän, että teemme yhteistyötä, Koskikoti, -Kuuselan, -Peurankallion lähitorien, sekä Kumppanuustalo Arttelin ja Nokian terveyskeskuksen kanssa myös iltaisin. Uudet Kehonhuolto- ryhmä Vuorentaustan koululla ja Selkä -ryhmä Nokian terveyskeskuksessa aloittavat toimintaansa. Selkäystävällinen Joogapilates Kumppanuustalo Arttelissa ja Lempäälässä Lempäälän PhysioPilates – ryhmä myös Vuorentaustan koululla Joogapilatesta selkäystävällisesti jatkavat edelleen toimintaansa.

Työikäisiä ajatellen pyrimme löytämään sinulle sopivimman lähestymistavan liikuntaan. Tampereen Seudun Selkäyhdistys haluaa tuoda liikunnallisia itsehoitokeinoja arkeesi.

Koulutetut ohjaajamme, fysioterapeutit, jooga-/pilates ohjaaja personal trainer, liikunta-alan ammattilaiset, opastavat selän hoitoon ja selkäongelmien ehkäisyyn soveltuvaa lihaskunto- ja tasapainoa harjoittelua. Harjoittelu on ryhmissämme turvallista, kun harjoitteet opetellaan tekemään oikealla suoritustekniikalla ja jokainen oman kuntonsa mukaisesti.

On hyvä rohkaistua liikkumaan ja käyttämään selkää selkäkivuista huolimatta.
Lopeta sanonta ”mut kun, ei kun, sit kun” ja lähde liikkeelle.