Työpäivän jälkeen on nyt hyvä päästää irti kiireestä arjesta, antaa hetki itselleen ja selän hyvinvoinnille.


Tiesithän, että teemme yhteistyötä, Koskikotilähitorin, –Peurankallion, sekä Kumppanuustalo Arttelin ja Nokian terveyskeskuksen kanssa myös iltaisin. Kehonhuolto- ryhmä Vuorentaustan koululla ja Selkä -ryhmä Nokian terveyskeskuksessa aloittavat toimintaansa. Selkäystävällinen Joogapilates, Kumppanuustalo Arttelissa ja  Lempäälän Tanssien kuntoon – ryhmä, myös Vuorentaustan koululla Joogapilatesta selkäystävällisesti jatkavat edelleen toimintaansa. Ratinan stadiolla jatkaa miesten oma Äijäjumppa ja kuntosali -ryhmät, aamulla ja illalla, lisäksi Kaukajärven vapaa-aikatalolla kuntosali, Vertaisohjaus -ryhmänä. Vesivoimistelut Kalevan uintikeskuksessa kolme kertaa viikossa ja lämminvesivoimistelut Kangasalan uimahalli Kuohussa kaksi kertaa viikossa. Yhdistyksellä on kattava kokonaisuus liikuntaryhmistä, valittavaksi omakasi toimintatavaksi liikunnassa.

Työikäisiä ajatellen pyrimme löytämään sinulle sopivimman lähestymistavan liikuntaan. Tampereen Seudun Selkäyhdistys haluaa tuoda liikunnallisia itsehoitokeinoja arkeesi.

Koulutetut ohjaajamme, fysioterapeutit, jooga-/pilates ohjaaja, liikunta-alan ammattilaiset, opastavat selän hoitoon ja selkäongelmien ehkäisyyn soveltuvaa lihaskunto- ja tasapainoa harjoittelua. Harjoittelu on ryhmissämme turvallista, kun harjoitteet opetellaan tekemään oikealla suoritustekniikalla ja jokainen oman kuntonsa mukaisesti.

On hyvä rohkaistua liikkumaan ja käyttämään selkää selkäkivuista huolimatta.
Lopeta sanonta ”mut kun, ei kun, sit kun” ja lähde liikkeelle.